|
کد مطلب: 119865
فتنه در ۹ دي از صفحه تاريخ ايران محو شد
تاریخ انتشار : 1393/09/29 10:02:11 نمایش : 1984
جانشين فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: در ۹ دي ماه سال ۸۸، فتنه و انديشههاي متمايل به آن همه با هم از صفحه تاريخ سياسي ايران محو و ديگر قابليت احيا ندارند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، سردار حسين سلامي در حاشيه سفر به کردستان اظهار داشت: نهم دي ماه روز فروزان شدن شعلههاي بيداري و آگاهي ملت مسلمان ايران نسبت به واقعيتهاي نهفته در درون فتنه ۸۸ بود.
وي خاطرنشان کرد: ملت ايران با ايمان، آگاهي و احساس و عواطف خود در ۹ دي آمد تا از حقايق اسلام از عاشورا و از نهضت امام حسين (ع) در مورد کساني که ميخواستند به ارزشها و مقدسات ملت مسلمان ايران توهين کنند، دفاع و اين توطئههاي شوم را دفن کند.
به گفته سلامي، ۹ دي تجلي غيرت حقيقي ملت ايران است که بر پايه آگاهي و ايمان استوار بود و جوشيد و تمام انسانهاي مومن و انقلابي را به خيابانها کشاند و براي هميشه انديشههاي فتنهجويان را دفن کرد.
وي اضافه کرد: نهم دي ماه يعني روز دفن تفکر فتنهانگيزان و روز ظهور مجدد تفکر انقلاب اسلامي در صفحه ذهن مردم بود.
سلامي تصريح کرد: اگر تلاشهايي از جانب آنها صورت بگيرد، تلاشهاي بيثمري است و در ۹ دي ماه فتنه و انديشههاي متمايل به آن همه با هم از صفحه تاريخ سياسي کشور ايران محو شدند و ديگر قابليت احيا ندارند.
نسبت قابلقبولي از وحدت حوزه و دانشگاه برقرار است
وي در ادامه در پاسخ به سوالي در خصوص اهميت وحدت حوزه و دانشگاه گفت: وحدت حوزه و دانشگاه در پيروزي انقلاب اسلامي هم موثر بود، يعني وقتي دانشگاه و حوزه به عنوان پيشگامان فکري جامعه اسلامي ايران در صفوف مقدم جنبشهاي مردمي و اسلامي عليه حکومت طاغوت قرار گرفتند، پيروزي حاصل شد.
به گفته جانشين فرمانده کل سپاه بعد از پيروزي انقلاب اسلامي هم روابط بين حوزه و دانشگاه با حضور علماي عزيز در دانشگاهها و حضور فارغالتحصيلان دانشگاهي در حوزههاي علميه يک نسبت قابلقبولي از اين وحدت را برقرار کرده است، بيان کرد: هرچند آنچه مهم است، وحدت در تفکر استراتژيک و وحدت در انديشه انقلابي و وحدت در نگاه اعتقادي است که به فضل الهي اين وحدت نظر، همدلي و ژرفنگري اعتقادي پيرامون موضوعات مهم جهان اسلام، انقلاب اسلامي و کشور ما در حوزه و دانشگاه وجود دارد.
سلامي خاطرنشان کرد: اگر حتي قرابت و نزديکي جغرافيايي بين اماکن دانشگاه و حوزه وجود نداشته باشد، اما اين وحدت و همنظري و اعتقادات، جهانبيني و نگرش واحد به موضوعات مختلف موجب شده است که يک همجهتي در اين دو ظرفيت بزرگ فکري و ذهني در کشور ما به وجود بيايد.
وي در پايان ابراز اميدواري کرد با تلاشهايي که دانشگاهها و حوزهها ميکنند در آينده بتوانند بسياري از مسائل اجتماعي، اقتصادي، فني، دانشي و بينشي و فرهنگي را مديريت و حل کنند.
کد مطلب:590 پ
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|